Navodila za nakup

  • Vsako naročilo, opravljeno z vstavljanjem izdelka v "Košarico" in s klikom na gumb "Naročaj" (potrdilo naročila), v primeru razpoložljivosti izdelka se obravnava kot naročilo, ter se pošilja naročniku na želeni naslov. Če izdelek ni razpoložljiv, bomo stopili v stik z vami zaradi dogovora o naslednjih korakih.
  • V primeru izbire načina plačila s "splošno položnico / Virmanom" plačevanje se stori šele, takrat ko ste od nas sprejeli ponudbo.

 

Plačilo se izvaja na IBAN Erste banke: HR62 2402 0061 1007 5209 9 (Referenca prejemnika je HR00 in potem številka vašega naročila)

 


 

Navodila za nakup v korakih

 

  1. Izberite izdelek ali njih več in kliknite “Dodaj v košarico"

            - pomembno je, da izberete in barvo/zvrst izdelka, če ta možnost obstaja na izdelku.

            - lahko nadaljujete nakup ali takoj naročite na meniju, ki se vam pojavlja, s klikom na "Nakup"

      2.   Kliknite na svojo "Košarico" (zgornji desni kot strani) - preverjajte stanje izdelka in izbrišite odvečne ali dodajte tiste, ki jih želite

      3.   Kliknite na opcijo "Nakup"

            - prijavite se (če niste registrirani uporabnik, vas vmesnik išče, da se najprej registrirate)

      4.   Vnesite zahtevane podatke in izberite način dostave. Nato kliknite na "Nadaljuj".

      5.   Preverjajte vse podatke, odobrite pogoje nakupa in kliknite na "Pošlji naročilo" če ste izbrali splošno položnico ali plačilo po povzetju. Če ste se odločili za plačilo s kartico, kliknite "Nadaljuj do Pay Waya", da zaključite postopek plačila.

            - če sta naslov za dostavo in izstavitev računa enaka, pustite kljukico označeno kot privzeto

            - če želite spremeniti naslov za izstavitev računa, umaknite kljukico in vpišite nov naslov

      6.  Doslej ste napravili naročilo oziroma poslali poizvedbo osebju spletne trgovine "Magic Baby".

      7.  Naše osebje bo na podlagi vašega naročila (poizvedbe) preverjalo dostopnost naročenih izdelkov in bo stopili v stik z vami v roku 48 ur, če je naročilo oddano v delovnem času webshopa (pon-pet: 8:00-16:00h)

       

  • Znesek in višina popusta je izražena na računu, ki vam bo poslan skupaj z blagom
  • Ostali popusti veljajo za vse zvrsti plačil: splošna položnica/virman/elektronsko bančništvo, kartično plačevanje in povzetje, ki ga obračunamo na ponudbi, ki vam je pošiljamo in na podlagi katere opravite plačilo
  • Popusti se ne seštevajo

      

       8.  Če ste ob naročanju izbrali možnost plačevanja po povzetju, blago se pošilja na dobavo oziroma je sklenjena pogodba o nakupu. Če blago med dostavo brez upravičenega razloga odbijete prevzeti, plačate manipulativne stroške vračila.      

       9.  Če ste izbrali možnost plačevanja s splošno položnico/virmanom ali elektronskim bančništvom, rok plačila pridobljene ponudbe je 3 dni. 

               Po izteku tega roka naročeno blago ni več rezervirano za vas!

Plačilo in dostava

 

Blago se naroča po elektronski poti, z izbiro določenega izdelka ter shranjevanjem istega v košarico. Blago se šteje kot naročeno v trenutku, kadar kupec pošlje naročilo. Po naročanju, in sicer najkasneje v roku 48 ur, če je naročilo oddano v delovnem času webshopa (pon-pet: 8:00-16:00h) prodajalec pošilja kupcu potrdilo o možni dobavi naročenega blaga.

Po sprejetju naročila ter pod pogojem razpoložljivosti izdelka in jasno definiranega načina plačevanja, sklenjena je pogodba o nakupu.

 

Načini plačevanja

 

1.     S kreditnimi karticami

Sprejemamo naslednje kreditne kartice: Diners®, MasterCard®, Maestro® in Visa.

      

Omogočamo obročno plačevanje z Maestro kartico, 1-12 obrokih brezobrestno ali z Diners karticami, 1-36 obrokih brezobrestno.

Povezavo na varne strani za online plačevanje dobili boste takoj po sprejemu vašega naročila. Če 24 ur potem ne dobimo potrdila transakcije, ugotovili bomo, da ste odstopili od naročila. Potem ko ste potrdili transakcijo, denar NE bo takoj snet z vašega bančnega računa, ampak šele takrat, ko končno ugotovimo vse v zvezi vašega naročila. V koliko nekaterih artiklov ni na skladišču, ali niste zadovoljni z izbiro barve, ki vam je ponujamo: lahko se dogovorimo, da obremenimo vaš bančni račun za znesek, zmanjšan za vrednost izdelkov, od katerih ste odnehali, lahko izberete drugi artikel v isti vrednoti, ali tudi lahko popolno odstopite od naročila in takrat denar sploh ne bo snet z vašega bančnega računa. Ko enkrat potrdite transakcijo, ne morete v naročilo dodati artikla in povečati znesek, saj morate za novi artikel storiti novo naročilo.

2.     Splošna položnica/virman/elektronsko bančništvo

Po potrdilu spletnega naročila uporabnik dobi na e-naslov podatke za plačilo (predračun). Rok za plačilo je 3 dni. Izdelke pošiljamo potem, ko so sredstva izplačana na naš žiro račun.

Plačevanje s splošno položnico se stori na IBAN Erste banke:

HR62 2402 0061 1007 5209 9 (Referenca prejemnika je HR00 in potem številka vašega naročila)

 

3.     Plačilo po povzetju

Naročene izdelke pošiljamo najkasneje v roku 3 delovnih dni, čeprav je to večinoma hitreje. Uporabnik vrednoto izdelka plačuje dostavni službi ob prejemu paketa.

 

  • Posebni popusti se ne nanašajo na izdelke na akciji.
  • Popusti se ne seštevajo.

 

Dostava:

a) Dostava se zaračuna 4 € do zneska naročila v višini od 50 €, za naročila pa nad 50 € celotnega zneska se dostava ne zaračuna.

b) Če ste izbrali prvo možnost plačevanja, vam mi pošljemo ponudbo, vaše je pa, da v roku od 3 delovnih dni opravite plačilo na naš žiro račun (elektronskim bančništvom/splošno položnico/virmanom), in nas obvestite o opravljenem plačilu na naš e-naslov [email protected]

c) Če ste izbrali drugo možnost, čakajte na dostavo paketa in plačate račun pri prevzemanju.

 

POGOJI UPORABE

V primeru, da niste zadovoljni z dobavljenim izdelkom, lahko ga vrnete v roku 14 dni in vam vračamo denar!

Z uporabo teh spletnih strani Končni uporabnik / Kupec potrjuje, da je seznanjen in soglasen s Splošnimi pogoji in vsemi ostalimi odstavki poslovanja

 

Prodajalec je podjetje Media Commerce, Majstorska 5, Zagreb, Hrvaška, Končni uporabnik je obiskovalec teh strani, kupec pa je obiskovalec strani, ki izpolni elektronsko naročilnico ter opravi plačilo s kreditno kartico, splošne položnice/virmana/alektronskega bančništva ali po povzetju

 

Dostava poteka preko kurirske službe GLS, blago se pa v največjem številu slučajev pošilja na dobavo isti ali naslednji delovni dan od sprejetja plačila (virman, kartično, payway), če plačilo zaprimimo do 12 ure. Če ste izbrali plačati blago ob prevzemu (po povzetju), blago se v največjem številu slučajev pošilja na dobavo isti ali naslednji delovni dan od sprejetja naročila, pod pogojem, da je naročilo opravljeno do 12. ure.

magicbaby.si je registrirana domena podjetja Media Commerce d.o.o

OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Naša spletna stran uporablja piškotke (eng. cookies) za podajanje boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in shranjevanja podatkov o vaših naročilih. Z nadaljevanjem pregleda spletne strani magicbaby.si, se strinjate z uporabo piškotkov. Če se ne strinjate z uporabo teh piškotkov, jih prosimo onemogočajte spremljajoč navodila v tem Obvestilu o piškotkih, kako se piškotki s te spletne strani ne bi lahko poslali na vašo napravo.

REGISTRACIJA IN E - NOVICE

Pri registraciji vsak uporabnik ima možnost prijave na naše e-novice.

Če niste registrirani uporabnik oziroma kupec, vendar pa želite sprejemati naša obvestila, lahko se prijavite na naše e-novice v spodnjem delu začetne strani. Vpis je preprost in je treba vnesti e-naslov, saj boste potem dobili potrdilo vpisa na isti naslov ter preko njega lahko urejate svoje podatke.

PRIPOMBE IN UGOVORI

Odgovor na ugovor Media-Commerce d.o.o. obvezuje se dati v roku, določenem z Zakonom o zaščiti potrošnikov. Skladno s tem, Spletna trgovina magicbaby.si (Media Commerce d.o.o.) vam omogoča, da svoje pisne ugovore, povezane s spletnim nakupom pošiljate na e-naslov: [email protected]

Na vse pripombe in ugovore odgovorili vam bomo v roku od maksimalno 15 dni.

IZJAVA O ZAŠČITI IN ZBIRANJU OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Media Commerce d.o.o. se zaveza k varovanju osebnih podatkov kupcev tako, da zbira samo osnovne podatke o kupcih/uporabnikih, nujnih za izpolnjevanje naših obveznosti. Podjetje Media Commerce d.o.o. informira kupce o načinu uporabe prikupljenih podatkov, redno daje kupcem možnost izbire ob uporabi njihovih podatkov, vključujoč možnost odločitve, ali želijo, da se njihovo ime ukloni s seznamov, ki se uporabljajo za marketinške kampanje.

Vsi podatki o uporabnikih so strogo varovani in so dostopni samo delavcem, ki so jim tisti podatki nujni pri opravljanju dela. Vsi delavci podjetja Media Commerce d.o.o. so pristojni za upoštevanje načela zaščite zasebnosti.  

Izvedite več o naši Politiki zasebnosti.

 

IZJAVA O VARNOSTI ONLINE PLAČEVANJA

Ob plačilu pri naši spletni trgovini uporabljate T-Com PayWay – napredni sistem za varno sprejetje plačilnih kartic po spletu. 

 

INFORMACIJE O PODJETJU

Podjetje: MEDIA-COMMERCE d.o.o., OIB: 98602542829

Sedež: Zagreb, CMP Savica Šanci, Majstorska 5

Registrsko sodišče: Gospodarsko sodišče v Zagrebu, MBS: 080184023

Pravna oblika družba z omejeno odgovornostjo, 
Ustanovitelj: Željko Miljanović

Osnovni kapital: 624.600,00 kn vplačan v celoti

IBAN: HR1625000091101031349, Addiko Bank d.d.

Obrazec za enostranski preklic pogodbe lahko prevzamete tukaj 
Splošne pogoje nakupa lahko prevzamete tukaj.