O nas

Dobrodošli na Magic Baby Slovenija webshop! Postanite del naše čarobne slovenske družine ♥

Magic Baby je v lasti podjetja Media Commerce d.o.o. Imamo več kot 30 let izkušenj z distribucijo, zastopanjem, proizvodnjo in prodajo otroške opreme in široko paleto svetovnih blagovnih znamk za dojenčke nam omogoča, da smo najboljša izbira za vsak slog vašega doma in potrebščin za novorojenčka. Z zaupanjem stopite v stik z nami. Poleg izdelkov so na voljo tudi naše spletne tete in strici, ki vam bodo pomagali pri izbiri in nakupu. Veselimo se, da bomo lahko del odraščanja vaših otrok, saj je naša naloga imeti vse, kar potrebujete za slovensko družino!

30. magični rođendan

Kot dolgoletni zastopnik in distributer otroške opreme je pomembno poudariti naslednja podjetja in programe, s katerimi sodelujemo na trgu, in sicer so to: ABC Design, Baby Art, BabyMink, Babymoov, Bertonne, Britax/Römer, Cam, Goki, Hauck, Joie, Jollein, MacLaren, Maxi-Cosi, Mima, Mutsy, Nania, Neonato, Nicotoy, OKT, Quinny, Safety 1st, Scotchi, Simba, SmarTrike, Sterntaler, Stokke, Taf Toys, Tigex, Tiny Love.

NAŠA MAGIČNA ZGODBA

Leta 2019 praznujemo 30 let z otroki na področju Hrvaške in smo hvaležni za vse magične trenutke z našimi otroki ♥. Skozi dolgoletne izkušnje smo se naučili deliti z vami skupne trenutke odraščanja, in sicer smo s spremljanjem inovacij na trgu otroške opreme uvedli številčne novitete, kako bi življenje z otroki dejansko bilo lažje staršem in bolj veselo najmlajšim členom družine.

PROIZVODNJA

Po nekoliko let izkušnje v prodaji otroške opreme, pohištva in tekstila, podjetje leta 1999. sproža lastne proizvodne programe izdelave pohištva in posteljnine (linija “Barva sna”), pri čem se največ uporabljajo domače zaloge v surovinah. Pri izdelavi se uporablja posebno oblikovanje in specifični materiali, saj vsi izdelki zadovoljujejo evropske standarde. Proizvodnja otroških vozičkov ter ostale opreme vzpostavljena je pred 19 let pod blagovno znamko “Bertonne”. Izdelki iz Bertonne ponudbe so zelo popularni otroški vozički, prenosne posteljice, hojice, poganjalci, otroški ležalniki, kahlice in hranilni stoli.

Napeljani z inovacijami sprožili smo tudi lastno blagovno znamko Magic Baby Organic iz organskih materialov ter izboljšanje obstajajočih izdelkov. Organski bombaž je noviteta v proizvodnji tekstilne industrije ter je zelo majhno število proizvajalcev tega materiala. Organic proizvodni program je izdelan iz organskega bombaža in predstavlja popoln set opreme za otroške posteljice: varovalne ograje za posteljice, pregrinjala, rjuhe, blazine s prevlekami, odeje in ostale tekstilne dodatke z imenom Magic Baby Organic. S sprožanjem nove linije izdelkov med prvimi na Hrvaškem proizvajamo program otroške opreme za posteljice iz organskega bombaža. Storitev dizajna nove kolekcije izvajamo v sodelovanju z domačimi podjetji.

Med drugim, pri nas lahko izberete pohištvo in opremo za dojenčke v naši lastni proizvodnji:

  • Magic Baby sobe, kako bi ustvarili najlepše vzdušje za srečnega dojenčka 
  • Magic Baby posteljnino privlačne oblike ter preprostega vzdrževanja 
  • Magic Baby Organic posebno linijo otroške posteljnine iz organskega bombaža - ker prepoznavamo pomembnost kakovostnih materialov, posebno ko gre za otroke in ohranjanje njihovega zdravja
  • Bertonne – zelo popularni otroški vozički, avtosedeži, zložljive posteljice, stoli za hranjenje, ležalniki, gugalniki, hojice in tricikli, s katerimi bo vaš otrok lahko odkrival svet

Spodbujani z inovacijami predstavljamo celoten komplet opreme za otroške posteljice: varovala za posteljico, prešita odeja, rjuha, blazina, odejica in drugi tekstilni dodatki imenovani Magic Baby. Od okrasitve doma, do prvega sprehoda, najvarnejše vožnje v avtomobilu, počitnicam (ležalniki, gugalnice) in neomejeno zabavo (didaktične igralne podloge in igrače) - poiščite vse na naši spletni strani. Oglejte si, stopite v stik z nami in izberite najboljše za svojega otroka.

MALOPRODAJA

Poleg distribucije smo razvili tudi lastno maloprodajno mrežo trgovin z otroško opremo in igračami, imenovano "MAGIC BABY". Trenutno na Hrvaškem deluje 15 trgovin, ki se nahajajo v vseh večjih hrvaških mestih (Zagreb, Split, Rijka, Pula, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Varaždin). Na spletu imamo 2 spletni trgovini, ki trenutno uporabljate, in lahko prosto brskate in najdete vse, kar potrebujete za svojega dojenčka, s številnimi ugodnostmi, kot so brezplačna dostava za naročila nad 50 eur, pravice do vračila in nakup, je 100 % varen in odziv hiter.

Če vas kaj zanima ali imate vprašanja za svoje naročilo, nam pošljite e-pošto po mailu:

[email protected]


URAD / VELEPRODAJA

Media Commerce d.o.o. 
CMP Savica Šanci, Majstorska 5, Zagreb 
Tel: 01/2406-500, 01/2406-501
Fax: 01/2406-499 
E-naslov: [email protected]
VP E-naslov: [email protected]

 

SPLETNA TRGOVINA

Tel: 030/735-835
E-naslov: [email protected]

 

COPYRIGHT

Spletna stran magicbaby.si je v lastništvu podjetja Media Commerce d.o.o. Vse vsebine na magicbaby.si, kot so besedila, grafične vsebine, zaščitni znaki (logotip), ikonice, avdio in video zapisi, download prenosi, paketi programske opreme in podatki so lastništvo podjetja Media Commerce d.o.o. ali naših partnerjev in so zaščiteni z domačimi in mednarodnimi prepisi o zaščiti avtorskih in sorodnih pravic oziroma pravic industrijskega lastništva, saj njihova nepooblaščena uporaba predstavlja kršitev predpisov o zaščiti pravic intelektualnega lastništva.

 

PODJETJE

MEDIA-COMMERCE d.o.o.
OIB: 98602542829 
Sedež: Zagreb, CMP Savica Šanci, Majstorska 5 
Registrsko sodišče: Gospodarsko sodišče v Zagrebu, 
MBS: 080184023 
Pravna oblika: družba z omejeno odgovornostjo
Ustanovitelj: Željko Miljanović 
Osnovni kapital: 624.600,00 kn vplačan v celoti 
IBAN: HR1625000091101031349, Addiko Bank d.d.